Video: ruzie tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt over koers van CDA

Video: ruzie tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt over koers van CDA

Bij de lijsttrekkerverkiezing werd al duidelijk dat het CDA ernstig verdeeld is in een kamp-Hugo de Jonge en een kamp-Pieter Omtzigt. In de aanloop naar de verkiezingen is er zelfs ruzie en heibel ontstaan tussen de twee kampen over verschillende onderwerpen.

Video: ruzie tussen <em>Hugo de Jonge</em> en <em>Pieter Omtzigt</em> over koers van CDA Bij de lijsttrekkerverkiezing werd al duidelijk dat het CDA ernstig verdeeld is in een kamp-Hugo de Jonge en een kamp-Pieter Omtzigt. In de aanloop naar de verkiezingen is er zelfs ruzie en heibel ontstaan tussen de twee kampen over verschillende onderwerpen. KandidatenlijstBelangrijkste aspecten zijn de samenstelling van de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamer-verkiezingen in maart 2021 en de onderwerpen waar het CDA op in wil gaan zetten in de campagne. Volgens ingewijden is loyaliteit aan De Jonge zelfs vereist om hoger op de lijst terecht te komen en dat vindt men vanzelfsprekend niet helemaal eerlijk. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hugo de Jonge: "Meer maatregelen als dat nodig is" (video) Bekijk deze video » Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen Bekijk deze video »
Politiek :
Video: ruzie tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt over koers van CDA

Kandidatenlijst
Belangrijkste aspecten zijn de samenstelling van de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamer-verkiezingen in maart 2021 en de onderwerpen waar het CDA op in wil gaan zetten in de campagne. Volgens ingewijden is loyaliteit aan De Jonge zelfs vereist om hoger op de lijst terecht te komen en dat vindt men vanzelfsprekend niet helemaal eerlijk.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: ruzie tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt over koers van CDA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen