Heftige reportage Jeugdjournaal: Chinese kinderen uitgescholden en gepest

Heftige reportage Jeugdjournaal: Chinese kinderen uitgescholden en gepest

Ook in Nederland wordt er bij racisme in eerste instantie gedacht aan zwarte mensen en mensen met een islamitische achtergrond, maar ook Aziatische mensen hebben veel last van beledigingen. Zelfs jonge kinderen krijgen hiermee te maken. In een heftige reportage van het NOS Jeugdjournaal vertellen een paar kinderen over hun ervaringen met het verjaardagslied "hanky panky Shanghai" en hoe ze worden uitgescholden voor "poepchinees" en "hondenvreter".

Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Heftige reportage <em>Jeugdjournaal</em>: Chinese kinderen uitgescholden en gepest Ook in Nederland wordt er bij racisme in eerste instantie gedacht aan zwarte mensen en mensen met een islamitische achtergrond, maar ook Aziatische mensen hebben veel last van beledigingen. Zelfs jonge kinderen krijgen hiermee te maken. In een heftige reportage van het NOS Jeugdjournaal vertellen een paar kinderen over hun ervaringen met het verjaardagslied "hanky panky Shanghai" en hoe ze worden uitgescholden voor "poepchinees" en "hondenvreter". Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Veel vriendschappelijke wedstrijden in voetbal door coronacrisis (video) Bekijk deze video » YouTuber Boaz over zijn zwembad-auto, bekijk het interview Bekijk deze video »
TV :
Heftige reportage Jeugdjournaal: Chinese kinderen uitgescholden en gepestPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige reportage Jeugdjournaal: Chinese kinderen uitgescholden en gepest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen