OM eist 4,5 jaar cel voor ontsnappingspoging Mocromaffia kopstuk Omar L. (video)

OM eist 4,5 jaar cel voor ontsnappingspoging Mocromaffia kopstuk Omar L. (video)

De officier van justitie eist gevangenisstraffen tot 4,5 jaar tegen twee Franse verdachten die op 19 januari probeerden Omar L. te helpen ontsnappen uit de gevangenis in Zutphen. De penitentiaire inrichting wil de 170.000 euro schade verhalen op de vier verdachten die vandaag terechtstaan in de rechtbank in Zutphen. Deze verdachten wisten niet dat ze Omar L. moesten bevrijden, maar dachten dat het om een willekeurige crimineel zou gaan. Dit werd vandaag voor het eerst bekend gemaakt.

Bekijk de video van het AD hieronder.

OM eist 4,5 jaar cel voor <em>ontsnappingspoging Mocromaffia</em> kopstuk Omar L. (video) De officier van justitie eist gevangenisstraffen tot 4,5 jaar tegen twee Franse verdachten die op 19 januari probeerden Omar L. te helpen ontsnappen uit de gevangenis in Zutphen. De penitentiaire inrichting wil de 170.000 euro schade verhalen op de vier verdachten die vandaag terechtstaan in de rechtbank in Zutphen. Deze verdachten wisten niet dat ze Omar L. moesten bevrijden, maar dachten dat het om een willekeurige crimineel zou gaan. Dit werd vandaag voor het eerst bekend gemaakt. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook TV-verslaggever CNN weer vrij na arrestatie Minneapolis: dit is zijn verhaal Bekijk deze video »
Misdaad :
OM eist 4,5 jaar cel voor ontsnappingspoging Mocromaffia kopstuk Omar L. (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op OM eist 4,5 jaar cel voor ontsnappingspoging Mocromaffia kopstuk Omar L. (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen