Klassen naar huis gestuurd: "Geen vervanging voor verkouden docenten" (video)

Klassen naar huis gestuurd: "Geen vervanging voor verkouden docenten" (video)

Door het corona-virus wordt het voor veel scholen steeds lastiger om te zorgen dat er altijd een meester of juf voor de klas staat. Er worden zelfs regelmatig klassen naar huis gestuurd. Leraren die ziek of verkouden zijn, moeten thuisblijven en een corona-test laten doen. In die tijd kunnen ze niet altijd worden vervangen. Doordat elke dag anders is voor de kinderen, is dit geen stabiele basis voor hun leerproces.

Bekijk de video van het NOS Journaal hieronder.

Klassen naar huis gestuurd: &quot;Geen vervanging voor <em>verkouden docenten</em>&quot; (video) Door het corona-virus wordt het voor veel scholen steeds lastiger om te zorgen dat er altijd een meester of juf voor de klas staat. Er worden zelfs regelmatig klassen naar huis gestuurd. Leraren die ziek of verkouden zijn, moeten thuisblijven en een corona-test laten doen. In die tijd kunnen ze niet altijd worden vervangen. Doordat elke dag anders is voor de kinderen, is dit geen stabiele basis voor hun leerproces. Bekijk de video van het NOS Journaal hieronder. Bekijk ook Heftige reportage Jeugdjournaal: Chinese kinderen uitgescholden en gepest Bekijk deze video »
Nieuws :
Klassen naar huis gestuurd: "Geen vervanging voor verkouden docenten" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klassen naar huis gestuurd: "Geen vervanging voor verkouden docenten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen