Nieuwe abortuswet in Polen zorgt voor woeste demonstranten; politie grijpt in (video)

Nieuwe abortuswet in Polen zorgt voor woeste demonstranten; politie grijpt in (video)

Sinds de rechter vorige week besloot dat ook het weghalen van een foetus met een afwijking tegen de grondwet ingaat, gaan demonstranten opnieuw massaal de straat op in Polen. Er is al langer veel te doen rondom deze discussie, maar veel mensen in Polen zijn het nu zat en willen zelf kunnen bepalen of abortus een optie is. De politie moest ingrijpen en trad met harde hand op.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Nieuwe <em>abortuswet in Polen</em> zorgt voor woeste demonstranten; politie grijpt in (video) Sinds de rechter vorige week besloot dat ook het weghalen van een foetus met een afwijking tegen de grondwet ingaat, gaan demonstranten opnieuw massaal de straat op in Polen. Er is al langer veel te doen rondom deze discussie, maar veel mensen in Polen zijn het nu zat en willen zelf kunnen bepalen of abortus een optie is. De politie moest ingrijpen en trad met harde hand op. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook WNL Op Zondag gemist? Minister Sander Dekker over bedreigde politici (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwe abortuswet in Polen zorgt voor woeste demonstranten; politie grijpt in (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe abortuswet in Polen zorgt voor woeste demonstranten; politie grijpt in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen