Harm Edens: "Wereld wordt geregeerd door Bill Gates, 5G en Illuminati" (video)

Harm Edens: "Wereld wordt geregeerd door Bill Gates, 5G en Illuminati" (video)

In Dit was het nieuws wordt presentator Harm Edens gevraagd om nog een video voor Instagram in te spreken. Hij moet met een met alluminium-beklede schaal op zijn hoofd wat vertellen over complottheorieën. Hij moet het steeds opnieuw doen, waardoor hij op een gegeven moment doorheeft dat hij wel heel erg voor lul staat.

Bekijk de hilarische video van AvroTros hieronder.

<em>Harm Edens</em>: &quot;Wereld wordt geregeerd door Bill Gates, 5G en Illuminati&quot; (video) In Dit was het nieuws wordt presentator Harm Edens gevraagd om nog een video voor Instagram in te spreken. Hij moet met een met alluminium-beklede schaal op zijn hoofd wat vertellen over complottheorieën. Hij moet het steeds opnieuw doen, waardoor hij op een gegeven moment doorheeft dat hij wel heel erg voor lul staat. Bekijk de hilarische video van AvroTros hieronder. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek oppert "boterhamzakjes als mondkapjes" Bekijk deze video »
TV :
Harm Edens: "Wereld wordt geregeerd door Bill Gates, 5G en Illuminati" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harm Edens: "Wereld wordt geregeerd door Bill Gates, 5G en Illuminati" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen