Tijd voor MAX gemist? Arend Arends over kwetsbare ouderen met niet-covid problemen

Tijd voor MAX gemist? Arend Arends over kwetsbare ouderen met niet-covid problemen

Arend Arends richt zich als Klinisch Geriater vooral op de kwetsbare ouderen die thuis wonen. Tijdens de eerste coronagolf is er onderzoek gedaan naar de ouderen die niet-covid problemen hadden. In de helft van de gevallen waar er daadwerkelijke gezondheidsproblemen ontstonden, kwam dit doordat de zorg die zij nodig hadden niet op tijd geleverd kon worden.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Arend Arends over kwetsbare ouderen met niet-covid problemen Arend Arends richt zich als Klinisch Geriater vooral op de kwetsbare ouderen die thuis wonen. Tijdens de eerste coronagolf is er onderzoek gedaan naar de ouderen die niet-covid problemen hadden. In de helft van de gevallen waar er daadwerkelijke gezondheidsproblemen ontstonden, kwam dit doordat de zorg die zij nodig hadden niet op tijd geleverd kon worden. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? William Spaaij treedt op Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Arend Arends over kwetsbare ouderen met niet-covid problemenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Arend Arends over kwetsbare ouderen met niet-covid problemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen