Help Nikkie de Jager de WIDM-pot te verdubbelen voor het KWF (video)

Help Nikkie de Jager de WIDM-pot te verdubbelen voor het KWF (video)

Nikkie de Jager noemt haar tweede deelname aan Wie is de Mol? een cadeau. "Ik had echt het gevoel dat ik het niet alleen deed." Nikkie maakte tijdens de finale bekend dat het prijzengeld gaat naar KWF Kankerbestrijding. En nu roept ze op om de pot te helpen verdubbelen.

Oproep
Vanavond was Nikkie met de andere Mol-kandidaten Tygo Gernandt en Jeroen Kijk in de Vegte te gast bij Talkshow M. Ze riep hier op om mee te helpen het Wie is de Mol? prijzengeld te verdubbelen voor voor het KWF Kankerbestrijding, ter nagedachtenis aan haar broer. Wil je ook doneren? Dat kan op de website van het KWF.

Bekijk het fragement van Dit is M hieronder. Dit Is M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Help Nikkie de Jager de <em>WIDM</em>-pot te verdubbelen voor het <em>KWF</em> (video) Nikkie de Jager noemt haar tweede deelname aan Wie is de Mol? een cadeau. "Ik had echt het gevoel dat ik het niet alleen deed." Nikkie maakte tijdens de finale bekend dat het prijzengeld gaat naar KWF Kankerbestrijding. En nu roept ze op om de pot te helpen verdubbelen. Bekijk ook Zien: Deze acties vanJeroen Kijk in de Vegte zag je niet in Wie is de Mol? (video) Bekijk deze video » Mol Jeroen Kijk in de Vegte onthult zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen" Bekijk deze video » OproepVanavond was Nikkie met de andere Mol-kandidaten Tygo Gernandt en Jeroen Kijk in de Vegte te gast bij Talkshow M. Ze riep hier op om mee te helpen het Wie is de Mol? prijzengeld te verdubbelen voor voor het KWF Kankerbestrijding, ter nagedachtenis aan haar broer. Wil je ook doneren? Dat kan op de website van het KWF. Bekijk het fragement van Dit is M hieronder. Dit Is M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit is M gemist? Kustaw Bessems over de coronamaatregelen: "Steeds weer stapje verder" Bekijk deze video » Dit is M gemist? Famke Louise over de boeken die zij gaat lezen voor 'De Weddenschap' Bekijk deze video » Dit is M gemist? 'De Mol' Jeroen over de genomen risico's Bekijk deze video »
Entertainment :
Help Nikkie de Jager de WIDM-pot te verdubbelen voor het KWF (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Help Nikkie de Jager de WIDM-pot te verdubbelen voor het KWF (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen