Chateau Meiland: bekijk hier het nieuwe huis van Martien (video)

Chateau Meiland: bekijk hier het nieuwe huis van Martien (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in Chateau Meiland: de familie is volop aan het verhuizen. En dus laat Martien vol trots zijn nieuwe huis zien. Gelukkig ziet Martien het al helemaal voor zich, want wij zien tussen de dozen het bos niet meer. Er is nog genoeg te doen.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em>: bekijk hier het <em>nieuwe huis</em> van Martien (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Chateau Meiland: de familie is volop aan het verhuizen. En dus laat Martien vol trots zijn nieuwe huis zien. Gelukkig ziet Martien het al helemaal voor zich, want wij zien tussen de dozen het bos niet meer. Er is nog genoeg te doen. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martien gilt het uit in Chateau Meiland bij uitladen spullen: ‘Niet te doen!’ Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Martien besteld Chinees op hilarische manier (video) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien niet blij met Erica (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Chateau Meiland: bekijk hier het nieuwe huis van Martien (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: bekijk hier het nieuwe huis van Martien (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen