Inrichten kan beginnen in Chateau Meiland: Martien in zijn element (video)

Inrichten kan beginnen in Chateau Meiland: Martien in zijn element (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Martien Meiland is helemaal in zijn element als hij bezig is met de inrichting van zijn huis. En vanavond was dat het geval bij Chateau Meiland. Gelukkig hoeft er niet al te veel geklust te worden, en kan Martien direct beginnen.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Inrichten kan beginnen in <em>Chateau Meiland</em>: Martien in zijn element (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland is helemaal in zijn element als hij bezig is met de inrichting van zijn huis. En vanavond was dat het geval bij Chateau Meiland. Gelukkig hoeft er niet al te veel geklust te worden, en kan Martien direct beginnen. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: heeft Martien kort lontje vanwege verhuizing? (video) Bekijk deze video » Verhuizing gestart in Chateau Meiland, op naar Hengelo (video) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien niet blij met Erica (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Inrichten kan beginnen in Chateau Meiland: Martien in zijn element (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Inrichten kan beginnen in Chateau Meiland: Martien in zijn element (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen