De Astronaut uit The Masked Singer te gast in de ochtendshow (video)

De Astronaut uit The Masked Singer te gast in de ochtendshow (video)

Dit weekend kwam de verlossende (maar niet zo verrassende) onthulling: Mattie is de Astronaut van The Masked Singer. Bij hoge uitzondering mocht Mattie het pak lenen en aantrekken in de ochtendshow. In het pak beantwoordde Mattie vanochtend de meest gestelde vragen over zijn deelname aan het tv-programma.

Bekijk de video van het AD hieronder:

De Astronaut uit <em>The Masked Singer</em> te gast in de ochtendshow (video) Dit weekend kwam de verlossende (maar niet zo verrassende) onthulling: Mattie is de Astronaut van The Masked Singer. Bij hoge uitzondering mocht Mattie het pak lenen en aantrekken in de ochtendshow. In het pak beantwoordde Mattie vanochtend de meest gestelde vragen over zijn deelname aan het tv-programma. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Spoiler: bekijk hier twee onthullingen van The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Marieke Elsinga ‘flabbergasted’: Mattie Valk is astronaut in The Masked Singer Bekijk deze video » Zien: Ernst Daniël Smid en Mattie Valk reageren op deelname The Masked Singer (video) Bekijk deze video »
Amusement :
De Astronaut uit The Masked Singer te gast in de ochtendshow (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Astronaut uit The Masked Singer te gast in de ochtendshow (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen