Fred van Leer over zijn burn-out in Waar is de Mol? (video)

Fred van Leer over zijn burn-out in Waar is de Mol? (video)

Fred van Leer was vanavond (26 oktober) te gast in Waar is de Mol? van Johhny de Mol. Hierin vertelt Fred over het pittige jaar dat hij heeft gehad: "Vorig jaar was zakelijk gezien een topjaar, maar gezondheid technisch was het kut." Hij vertelde ook dat de lockdown voor hem best goed was.

Bekijk de video van Waar is de Mol? hieronder:

Fred van Leer over zijn burn-out in <em>Waar is de Mol?</em> (video) Fred van Leer was vanavond (26 oktober) te gast in Waar is de Mol? van Johhny de Mol. Hierin vertelt Fred over het pittige jaar dat hij heeft gehad: "Vorig jaar was zakelijk gezien een topjaar, maar gezondheid technisch was het kut." Hij vertelde ook dat de lockdown voor hem best goed was. Bekijk de video van Waar is de Mol? hieronder: Bekijk ook Gordon over de strijd van afkicken in Waar is de Mol? (video) Bekijk deze video » Gordon over moeilijke jeugd: "Ik moest wegkruipen onder tafel" (video) Bekijk deze video » Sergio Herman over de alzheimer en het overlijden van zijn vader (video) Bekijk deze video »
TV :
Fred van Leer over zijn burn-out in Waar is de Mol? (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer over zijn burn-out in Waar is de Mol? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen