Jan Boskamp vult de Toto in: "Ajax verliest van Atalanta"

Jan Boskamp vult de Toto in: "Ajax verliest van Atalanta"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Jan Boskamp mag de Toto invullen bij Veronica Inside. En met zijn keuzes is niet iedereen aan tafel het mee eens. En buiten de tafel ook niet. Boskamp denkt onder andere dat Ajax niet gaat winnen van Atalanta, sterker nog: "Ajax verliest van Atalanta."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jan Boskamp vult de <em>Toto</em> in: &quot;Ajax verliest van Atalanta&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp mag de Toto invullen bij Veronica Inside. En met zijn keuzes is niet iedereen aan tafel het mee eens. En buiten de tafel ook niet. Boskamp denkt onder andere dat Ajax niet gaat winnen van Atalanta, sterker nog: "Ajax verliest van Atalanta." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: "Koning moet eens aan een talkshowtafel zitten" (video) Bekijk deze video » René van der Gijp over PSV-verdediger: "Kan helemaal niet lopen!" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen positief over Tim Hofman: "Segers had niks te zeggen!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Jan Boskamp vult de Toto in: "Ajax verliest van Atalanta"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp vult de Toto in: "Ajax verliest van Atalanta" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen