René van der Gijp: "Moet er niet aan denken trainer van VVV te zijn" (video)

René van der Gijp: "Moet er niet aan denken trainer van VVV te zijn" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen, René van der Gijp en Jan Boskamp analyseren de historische overwinning van Ajax op VVV-Venlo. De wedstrijd eindigde zaterdag (24 oktober) in maar liefst 13-0. De heren hebben deels medelijden met VVV-Venlo, maar hebben ook nog wel wat tips voor een volgende keer, mocht die er komen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em>: &quot;Moet er niet aan denken trainer van VVV te zijn&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen, René van der Gijp en Jan Boskamp analyseren de historische overwinning van Ajax op VVV-Venlo. De wedstrijd eindigde zaterdag (24 oktober) in maar liefst 13-0. De heren hebben deels medelijden met VVV-Venlo, maar hebben ook nog wel wat tips voor een volgende keer, mocht die er komen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan Boskamp ergerde zich aan Klopp: "Arrogantie liep van z'n smoel af!" Bekijk deze video » Veronica Inside over wissels Erik ten Hag: "Dit is krankzinnig!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp: "Moet er niet aan denken trainer van VVV te zijn" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: "Moet er niet aan denken trainer van VVV te zijn" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen