Bekijk hier de mobiele toiletwagen van Sjaan (video)

Bekijk hier de mobiele toiletwagen van Sjaan (video)

Janine Peters, ook wel Sjaan genoemd, begon tijdens de corona-crisis een mobiele toiletwagen. Het bleek een gat in de markt. In Venlo was namelijk grote behoefte aan een openbaar toilet. Voor Sjaan begon het als grap, maar groeide al snel uit tot een serieus plan met vergunningen en al. In deze video van Hart van Nederland hoor je haar reactie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Bekijk hier de <em>mobiele toiletwagen</em> van Sjaan (video) Janine Peters, ook wel Sjaan genoemd, begon tijdens de corona-crisis een mobiele toiletwagen. Het bleek een gat in de markt. In Venlo was namelijk grote behoefte aan een openbaar toilet. Voor Sjaan begon het als grap, maar groeide al snel uit tot een serieus plan met vergunningen en al. In deze video van Hart van Nederland hoor je haar reactie. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Maandag in de 5 Uur Show: Daniël Verlaan & Charlotte Nijs Bekijk deze video » Minister Slob verlaat debat: "Een medewerker heeft corona opgelopen" (video) Bekijk deze video » Kappers vrezen nieuwe lockdown: "Al behoorlijke tik gehad" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk hier de mobiele toiletwagen van Sjaan (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de mobiele toiletwagen van Sjaan (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen