VI: René van der Gijp mist beleving tijdens wedstrijden (video)

VI: René van der Gijp mist beleving tijdens wedstrijden (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Het is een gekke tijd, ook in de voetbalwereld. Vanwege het coronavirus is alles anders dan andere jaren. Geen bezoekers, weinig spelers en nieuwe opstellingen. René van der Gijp viel iets anders op afgelopen weekend. Hij mist de beleving in de wedstrijden: "Het is net alsof je naar veredelde trainingen zit te kijken." Hij zette zijn woorden kracht bij met beelden van afgelopen Eredivisie-weekend.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em>: René van der Gijp <em>mist beleving</em> tijdens wedstrijden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het is een gekke tijd, ook in de voetbalwereld. Vanwege het coronavirus is alles anders dan andere jaren. Geen bezoekers, weinig spelers en nieuwe opstellingen. René van der Gijp viel iets anders op afgelopen weekend. Hij mist de beleving in de wedstrijden: "Het is net alsof je naar veredelde trainingen zit te kijken." Hij zette zijn woorden kracht bij met beelden van afgelopen Eredivisie-weekend. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: "Koning levert acteerprestatie die we gewend zijn bij GTST" Bekijk deze video » VI: "Jack van Gelder belt Mike Verweij voor laatste nieuws Ajax" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: "Koning moet eens aan een talkshowtafel zitten" (video) Bekijk deze video » Van der Gijp grapt over gewicht Jan Boskamp: ‘Geef bloemen, die kan hij niet opeten’ Bekijk deze video »
Voetbal :
VI: René van der Gijp mist beleving tijdens wedstrijden (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI: René van der Gijp mist beleving tijdens wedstrijden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen