Hart van Nederland: Tahir Ç. hoeft niet meer de gevangenis is (video)

Hart van Nederland: Tahir Ç. hoeft niet meer de gevangenis is (video)

Tahir Ç. hoeft niet meer terug de gevangenis in. Dat heeft de rechter maandag bepaald. De 20-jarige Oosterhouter veroorzaakte in de zomer van 2018 op de A59 bij Made een zwaar ongeluk dat aan twee mensen het leven kostte. De moeder van de omgekomen Dilan (16) vindt de straf niet eerlijk. Ze reageert in deze video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

<em>Hart van Nederland</em>: Tahir Ç. hoeft niet meer de gevangenis is (video) Tahir Ç. hoeft niet meer terug de gevangenis in. Dat heeft de rechter maandag bepaald. De 20-jarige Oosterhouter veroorzaakte in de zomer van 2018 op de A59 bij Made een zwaar ongeluk dat aan twee mensen het leven kostte. De moeder van de omgekomen Dilan (16) vindt de straf niet eerlijk. Ze reageert in deze video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Minister Slob verlaat debat: "Een medewerker heeft corona opgelopen" (video) Bekijk deze video » Kappers vrezen nieuwe lockdown: "Al behoorlijke tik gehad" (video) Bekijk deze video » Bekijk hier de mobiele toiletwagen van Sjaan (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Tahir Ç. hoeft niet meer de gevangenis is (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Tahir Ç. hoeft niet meer de gevangenis is (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen