Op1 gemist? Maurice de Hond uit kritiek op het coronabeleid (video)

Op1 gemist? Maurice de Hond uit kritiek op het coronabeleid (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Maurice de Hond vindt dat de overheid niet alleen de anderhalve meter afstand en het handen wassen moet benadrukken. "Ook gezegd moet worden: let op de ventilatie." Viroloog Ab Osterhaus is het daarmee eens maar zegt dat ook dan een lockdown nog steeds nodig is.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Maurice de Hond uit kritiek op het <em>coronabeleid</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Maurice de Hond vindt dat de overheid niet alleen de anderhalve meter afstand en het handen wassen moet benadrukken. "Ook gezegd moet worden: let op de ventilatie." Viroloog Ab Osterhaus is het daarmee eens maar zegt dat ook dan een lockdown nog steeds nodig is. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Jaap Maljers: 'Er gaat iets mis in het gezondheidszorgsysteem' Bekijk deze video » Op1: Documentairemaakster Sahar Meradji over de serie Verdoofd (video) Bekijk deze video » Johan Derksen positief over Tim Hofman: "Segers had niks te zeggen!" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Maurice de Hond uit kritiek op het coronabeleid (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Maurice de Hond uit kritiek op het coronabeleid (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen