Hij is een Zij over borstvergroting Maria gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hij is een Zij over borstvergroting Maria gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hij is een Zij over borstvergroting Maria gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Hij is een Zij krijgt Maria (23) een borstvergroting. Ze droomt van een vrouwelijk silhouet, het liefst met een grote cupmaat. Staand plassenVoor Finn (41) is het dubbel feest: hij is jarig én heeft na lang wachten een datum voor de geslachtsbevestigende operatie. Het is zijn droom om staand te kunnen plassen. Transllona (59) is op latere leeftijd uit de kast gekomen als trans vrouw, de medische transitie kan Ilona daarom niet snel genoeg gaan. Vandaag wordt haar gezicht voor het eerst gelaserd. X op IDNanoah (19) krijgt als tweede Nederlander een X als geslachtsaanduiding op diens officiële documenten. Samen met presentator Jan Kooijman haalt Nanoah de nieuwe ID-kaart op. TransitieIn Hij is een Zij volgt Jan Kooijman een jaar lang transgender personen in hun transitie en dagelijks leven. Dat is elke dinsdag om 21:15 uur te volgen op NPO 3. Emma (12) in Hij Is Een Zij: ‘Ik vind het superleuk om transgender te zijn’ Bekijk deze video » Hij Is Een Zij: Jules wil baarmoeder en eierstokken laten verwijderen Bekijk deze video » Hij is een Zij gemist? Voorlichter Nanoah over genderdiversiteit Bekijk deze video »
Uitzending :
Hij is een Zij over borstvergroting Maria gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Hij is een Zij krijgt Maria (23) een borstvergroting. Ze droomt van een vrouwelijk silhouet, het liefst met een grote cupmaat.

Staand plassen
Voor Finn (41) is het dubbel feest: hij is jarig én heeft na lang wachten een datum voor de geslachtsbevestigende operatie. Het is zijn droom om staand te kunnen plassen.

Trans
llona (59) is op latere leeftijd uit de kast gekomen als trans vrouw, de medische transitie kan Ilona daarom niet snel genoeg gaan. Vandaag wordt haar gezicht voor het eerst gelaserd.

X op ID
Nanoah (19) krijgt als tweede Nederlander een X als geslachtsaanduiding op diens officiële documenten. Samen met presentator Jan Kooijman haalt Nanoah de nieuwe ID-kaart op.

Transitie
In Hij is een Zij volgt Jan Kooijman een jaar lang transgender personen in hun transitie en dagelijks leven. Dat is elke dinsdag om 21:15 uur te volgen op NPO 3.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hij is een zij


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hij is een Zij over borstvergroting Maria gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen