Veronica Inside gemist? Zelfs Jan Boskamp heeft weinig vertrouwen in Feyenoord

Veronica Inside gemist? Zelfs Jan Boskamp heeft weinig vertrouwen in Feyenoord

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Zelfs Jan Boskamp heeft weinig vertrouwen in Feyenoord Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp is één van de grootste Feyenoord-fans van het land, maar zelfs hij moet erkennen dat het waarschijnlijk een heel lastig jaar gaat worden voor de Rotterdammers. De fitheid en breedte van de selectie laten namelijk nogal te wensen over, en ook het algemene niveau ligt aan de lage kant. Volgens René van der Gijp zijn er zelfs spelers die er "geen kut" van kunnen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Dinamo Zagreb - Feyenoord (Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting RKC Waalwijk - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Zelfs Jan Boskamp heeft weinig vertrouwen in Feyenoord

Jan Boskamp is één van de grootste Feyenoord-fans van het land, maar zelfs hij moet erkennen dat het waarschijnlijk een heel lastig jaar gaat worden voor de Rotterdammers. De fitheid en breedte van de selectie laten namelijk nogal te wensen over, en ook het algemene niveau ligt aan de lage kant. Volgens René van der Gijp zijn er zelfs spelers die er "geen kut" van kunnen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Zelfs Jan Boskamp heeft weinig vertrouwen in Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier