Tygo Gernandt weet het nog steeds zeker: "Nikkie de Jager is de Mol" (video)

Tygo Gernandt weet het nog steeds zeker: "Nikkie de Jager is de Mol" (video)

Twee dagen na de finale-uitzending van Wie is de Mol? ging RTL Boulevard-verslaggever én oud-deelnemer Jamie Trenité poolshoogte nemen bij de finalisten. Tygo Gernandt blijkt nog steeds 'in' het spel te zitten, want volgens hem is Nikkie de Jager gewoon de Mol.

<em>Tygo Gernandt</em> weet het nog steeds zeker: &quot;<em>Nikkie de Jager</em> is de Mol&quot; (video) Twee dagen na de finale-uitzending van Wie is de Mol? ging RTL Boulevard-verslaggever én oud-deelnemer Jamie Trenité poolshoogte nemen bij de finalisten. Tygo Gernandt blijkt nog steeds 'in' het spel te zitten, want volgens hem is Nikkie de Jager gewoon de Mol. Oud-deelnemersZaterdag (24 oktober) werd echter bekend dat radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte de Mol van dit jubileumseizoen is. Er deden allemaal oud-deelnemers mee, en maakt dat Nikkie de Jager tot de winnaar der winnaars? Volgens haar is het voor tweeërlei uitleg vatbaar, maar zelf vindt ze dat ze de 'strijd der titanen' gewonnen heeft: "Dan slaap ik lekkerder." Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mol Jeroen Kijk in de Vegte onthult zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen" Bekijk deze video » Help Nikkie de Jager de WIDM-pot te verdubbelen voor het KWF (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Tygo Gernandt weet het nog steeds zeker: "Nikkie de Jager is de Mol" (video)

Oud-deelnemers
Zaterdag (24 oktober) werd echter bekend dat radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte de Mol van dit jubileumseizoen is. Er deden allemaal oud-deelnemers mee, en maakt dat Nikkie de Jager tot de winnaar der winnaars? Volgens haar is het voor tweeërlei uitleg vatbaar, maar zelf vindt ze dat ze de 'strijd der titanen' gewonnen heeft: "Dan slaap ik lekkerder."

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tygo Gernandt weet het nog steeds zeker: "Nikkie de Jager is de Mol" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen