Heftige beelden: brand in Café 't Paleis in Nijmegen is aangestoken

Heftige beelden: brand in Café 't Paleis in Nijmegen is aangestoken

Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober, heeft er een flinke brand gewoed in Café 't Paleis in Nijmegen. Op camerabeelden is te zien hoe de brand is ontstaan: een man heeft het vuur in het holst van de nacht aangestoken. Na het ontsteken woedt er binnen de kortste keren een grote brand.

Bekijk de heftige beelden van de brand hieronder.

Heftige beelden: brand in <em>Café 't Paleis</em> in Nijmegen is aangestoken Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober, heeft er een flinke brand gewoed in Café 't Paleis in Nijmegen. Op camerabeelden is te zien hoe de brand is ontstaan: een man heeft het vuur in het holst van de nacht aangestoken. Na het ontsteken woedt er binnen de kortste keren een grote brand. Bekijk de heftige beelden van de brand hieronder. Bekijk ook Enorme brand op bedrijventerrein Eindhoven: NL-alert verzonden (video) Bekijk deze video » Buurtbewoners redden elkaar uit vlammenzee: "Als ratten in de val" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: brand in Café 't Paleis in Nijmegen is aangestokenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: brand in Café 't Paleis in Nijmegen is aangestoken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen