Zien: Ank Bijleveld onthult dat ze lijstduwer van CDA is en Tweede Kamer wil verlaten

Zien: Ank Bijleveld onthult dat ze lijstduwer van CDA is en Tweede Kamer wil verlaten

Minister van Defensie Ank Bijleveld was vanmorgen (27 oktober) te gast in Goedemorgen Nederland om te praten over de kieslijst van het CDA, die vanmiddag onthuld zal worden. Bijleveld onthult in het programma dat ze zelf op de onderste plaats van de lijst staat; ze zal vooral fungeren als lijstduwer en wil niet meer de Tweede Kamer in.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Ank Bijleveld</em> onthult dat ze lijstduwer van CDA is en Tweede Kamer wil verlaten Minister van Defensie Ank Bijleveld was vanmorgen (27 oktober) te gast in Goedemorgen Nederland om te praten over de kieslijst van het CDA, die vanmiddag onthuld zal worden. Bijleveld onthult in het programma dat ze zelf op de onderste plaats van de lijst staat; ze zal vooral fungeren als lijstduwer en wil niet meer de Tweede Kamer in. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook WNL: Kernwapens op vliegbasis Volkel (video) Bekijk deze video » Pete Hoekstra verrast over opmerkingen Ank Bijleveld (WNL Op Zondag) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Ank Bijleveld onthult dat ze lijstduwer van CDA is en Tweede Kamer wil verlatenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ank Bijleveld onthult dat ze lijstduwer van CDA is en Tweede Kamer wil verlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen