Jinek gemist? Kluun prijst de ontroerende teksten van Bruce Springsteen

Jinek gemist? Kluun prijst de ontroerende teksten van Bruce Springsteen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Kluun prijst de ontroerende teksten van Bruce Springsteen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Voor zijn nieuwe album Letter to You krijgt Bruce Springsteen - voor de zoveelste keer in zijn carrière - lovende recensies, maar wat is nu eigenlijk het beste nummer uit de lange carrière van de muzieklegende? Megafans Dolf Jansen, Kluun en Art Rooijakkers schoven aan in Jinek om hierover te praten. En wat maakt Springsteen eigenlijk zo goed? Volgens Kluun zijn dat vooral zijn teksten. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bruce Springsteen onthult: "Mijn kinderen hebben totaal geen interesse in mij" Bekijk deze video » Gerard Ekdom interviewde zijn grote idool Bruce Springsteen: 'Ik moest huilen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Kluun prijst de ontroerende teksten van Bruce Springsteen

Voor zijn nieuwe album Letter to You krijgt Bruce Springsteen - voor de zoveelste keer in zijn carrière - lovende recensies, maar wat is nu eigenlijk het beste nummer uit de lange carrière van de muzieklegende? Megafans Dolf Jansen, Kluun en Art Rooijakkers schoven aan in Jinek om hierover te praten. En wat maakt Springsteen eigenlijk zo goed? Volgens Kluun zijn dat vooral zijn teksten.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Kluun prijst de ontroerende teksten van Bruce Springsteen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen