Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic

Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. Teun van de Keuken, één van de presentatoren van Keuringsdienst van waarde, vertelde maandag in Jinek over de schokkende ontdekking die hij met zijn programma deed: microplastic, klein plastic van minder dan een millimeter groot, heeft zelfs onze hele voedselketen vervuild. Volgens Van de Keuken zit het microplastic overal - en dan bedoelt hij ook létterlijk overal. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: Teun van de Keuken geniet van patatje oorlog na intens keto-dieet Bekijk deze video » Jinek gemist? Teun van de Keuken onthult sportief lichaam na zwaar sportdieet Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic

Teun van de Keuken, één van de presentatoren van Keuringsdienst van waarde, vertelde maandag in Jinek over de schokkende ontdekking die hij met zijn programma deed: microplastic, klein plastic van minder dan een millimeter groot, heeft zelfs onze hele voedselketen vervuild. Volgens Van de Keuken zit het microplastic overal - en dan bedoelt hij ook létterlijk overal.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV