Jinek: komt er een zware lockdown? "Het aantal besmettingen is echt veel te hoog"

Jinek: komt er een zware lockdown? "Het aantal besmettingen is echt veel te hoog"

In Jinek waren arts-microbioloog Jean-Luc Murk en parlementair verslaggever Marieke van de Zilver te gast om te praten over de week van de waarheid. Het wordt hoog tijd dat het aantal besmettingen afneemt, want volgens Murk ligt dat "écht veel te hoog".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: komt er een zware lockdown? &quot;Het aantal besmettingen is echt veel te hoog&quot; In Jinek waren arts-microbioloog Jean-Luc Murk en parlementair verslaggever Marieke van de Zilver te gast om te praten over de week van de waarheid. Het wordt hoog tijd dat het aantal besmettingen afneemt, want volgens Murk ligt dat "écht veel te hoog". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. AfvlakkingToch ziet Murk wel enkele goede signalen, want de besmettingscijfers lijken - hoe hoog ze ook mogen zijn - wel enigszins af te nemen: we schommelen nu al een paar dagen rond de 10.000 per dag. De vraag is natuurlijk of er een zware lockdown in aantocht is. Het kabinet wacht de komende dagen nog af, maar komt misschien later deze week al met een ingreep. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen Bekijk deze video » Op1 gemist? Maurice de Hond uit kritiek op het coronabeleid (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: komt er een zware lockdown? "Het aantal besmettingen is echt veel te hoog"

Afvlakking
Toch ziet Murk wel enkele goede signalen, want de besmettingscijfers lijken - hoe hoog ze ook mogen zijn - wel enigszins af te nemen: we schommelen nu al een paar dagen rond de 10.000 per dag. De vraag is natuurlijk of er een zware lockdown in aantocht is. Het kabinet wacht de komende dagen nog af, maar komt misschien later deze week al met een ingreep.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: komt er een zware lockdown? "Het aantal besmettingen is echt veel te hoog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen