Eva Jinek over zware periode na bevalling: "Wist niet of ik beter zou worden" (video)

Eva Jinek over zware periode na bevalling: "Wist niet of ik beter zou worden" (video)

Cardioloog in opleiding Chahinda Ghossein-Doha was maandag te gast bij Jinek om te vertellen over de dood van haar dochter, haar onderzoek naar zwangerschapsvergiftiging en haar boek. Eva Jinek was zelf ook opvallend openhartig over de zware periode na haar bevalling: "Ik wist niet of ik ooit nog beter zou worden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Jinek</em> over zware periode na bevalling: &quot;Wist niet of ik beter zou worden&quot; (video) Cardioloog in opleiding Chahinda Ghossein-Doha was maandag te gast bij Jinek om te vertellen over de dood van haar dochter, haar onderzoek naar zwangerschapsvergiftiging en haar boek. Eva Jinek was zelf ook opvallend openhartig over de zware periode na haar bevalling: "Ik wist niet of ik ooit nog beter zou worden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 26 oktober terugkijken bij Gids.tv. WerkJinek vertelt dat ze zich "heel slecht" voelde na haar bevalling. Ze werd ziek en ging twijfelen of ze haar werk in de toekomst nog wel goed zou kunnen doen: "Ik dacht, ik word nooit meer de oude. Daar voelde ik me heel ongelukkig over." Volgens Ghossein-Doha rust er nog altijd een soort taboe op de zware periode na de bevalling, maar er zijn heel veel vrouwen die vergelijkbare ervaringen hebben. Bekijk in het fragment van Jinek hierboven vanaf 6.10 het openhartige verhaal van Eva Jinek. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kim Feenstra over heftige bevalling, bekijk het interview Bekijk deze video » Katja Schuurman vertelt over haar hevige bevalling (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Eva Jinek over zware periode na bevalling: "Wist niet of ik beter zou worden" (video)

Werk
Jinek vertelt dat ze zich "heel slecht" voelde na haar bevalling. Ze werd ziek en ging twijfelen of ze haar werk in de toekomst nog wel goed zou kunnen doen: "Ik dacht, ik word nooit meer de oude. Daar voelde ik me heel ongelukkig over." Volgens Ghossein-Doha rust er nog altijd een soort taboe op de zware periode na de bevalling, maar er zijn heel veel vrouwen die vergelijkbare ervaringen hebben.

Bekijk in het fragment van Jinek hierboven vanaf 6.10 het openhartige verhaal van Eva Jinek. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek over zware periode na bevalling: "Wist niet of ik beter zou worden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier