Bizarre beelden: Rotterdammers hebben huis al helemaal ingepakt met kerstverlichting

Bizarre beelden: Rotterdammers hebben huis al helemaal ingepakt met kerstverlichting

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die een hekel hebben aan Kerstmis, maar dat geldt niet voor het Rotterdamse stel Lydia en Jan Lok. Zij pakken hun huis elk jaar helemaal in met kerstverlichting, en dat hebben ze nu al gedaan - twee maanden voordat het kerst is. Het levert een tamelijk bizar tafereel op; je weet bijna niet waar je kijken moet.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder.

Bizarre beelden: <em>Rotterdammers</em> hebben huis al helemaal ingepakt met <em>kerstverlichting</em> Er zijn natuurlijk genoeg mensen die een hekel hebben aan Kerstmis, maar dat geldt niet voor het Rotterdamse stel Lydia en Jan Lok. Zij pakken hun huis elk jaar helemaal in met kerstverlichting, en dat hebben ze nu al gedaan - twee maanden voordat het kerst is. Het levert een tamelijk bizar tafereel op; je weet bijna niet waar je kijken moet. Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Het is september: tijd voor de kerstboom? (NOS Stories) Bekijk deze video » Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Viral :
Bizarre beelden: Rotterdammers hebben huis al helemaal ingepakt met kerstverlichtingCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: Rotterdammers hebben huis al helemaal ingepakt met kerstverlichting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen