Rob Jetten onthult: zo kreeg ik corona (video)

Rob Jetten onthult: zo kreeg ik corona (video)

Rob Jetten is positief getest op corona en baalt daar flink van, zo laat hij weten op Twitter. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? "Ik ben afgelopen week langer dan een kwartier in de nabijheid geweest van iemand die, achteraf toen al, het coronavirus bleek te hebben", vertelt hij.

Milde klachten
De D66-fractievoorzitter werd vervolgens door die persoon geïnformeerd. Ook kreeg hij een melding via de CoronaApp waarna hij zich direct besloot te laten testen. "Die 24 uur na die test zit je best wel in spanning te wachten op die uitslag. En als daar dan 'postief' staat, dan schrik je toch wel even." Jetten heeft milde klachten en blijft de komende dagen thuis. Bekijk de hele video, die hij op Twitter plaatste, hieronder.

<em>Rob Jetten</em> onthult: zo kreeg ik corona (video) Rob Jetten is positief getest op corona en baalt daar flink van, zo laat hij weten op Twitter. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? "Ik ben afgelopen week langer dan een kwartier in de nabijheid geweest van iemand die, achteraf toen al, het coronavirus bleek te hebben", vertelt hij. Milde klachtenDe D66-fractievoorzitter werd vervolgens door die persoon geïnformeerd. Ook kreeg hij een melding via de CoronaApp waarna hij zich direct besloot te laten testen. "Die 24 uur na die test zit je best wel in spanning te wachten op die uitslag. En als daar dan 'postief' staat, dan schrik je toch wel even." Jetten heeft milde klachten en blijft de komende dagen thuis. Bekijk de hele video, die hij op Twitter plaatste, hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge over eventueel aanvullende maatregelen: "De vraag is op welk moment dat nodig is" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Rob Jetten onthult: zo kreeg ik corona (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Jetten onthult: zo kreeg ik corona (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier