Video: heftige beelden aanhouding 25-jarige Maher in Nijmegen

Video: heftige beelden aanhouding 25-jarige Maher in Nijmegen

Er zijn heftige beelden van een aanhouding op het station van Nijmegen opgedoken. Naar het schijnt is de 25-jarige Maher hardhandig uit de trein verwijderd omdat hij iets te laat zijn mondkapje opzette en vervolgens het voertuig niet wilde verlaten.

Kneuzingen
Vanwege de harde manier waarop dat gebeurde heeft de jongen flinke kneuzingen opgelopen. Er zijn altijd twee kanten van een verhaal en de politie heeft nog niet gereageerd op het voorval maar de manier waarop Maher is aangehouden houdt de gemoederen inmiddels flink bezig. Bekijk het fragment van De Gelderlander hieronder.

Video: heftige beelden aanhouding 25-jarige <em>Maher</em> in Nijmegen Er zijn heftige beelden van een aanhouding op het station van Nijmegen opgedoken. Naar het schijnt is de 25-jarige Maher hardhandig uit de trein verwijderd omdat hij iets te laat zijn mondkapje opzette en vervolgens het voertuig niet wilde verlaten. KneuzingenVanwege de harde manier waarop dat gebeurde heeft de jongen flinke kneuzingen opgelopen. Er zijn altijd twee kanten van een verhaal en de politie heeft nog niet gereageerd op het voorval maar de manier waarop Maher is aangehouden houdt de gemoederen inmiddels flink bezig. Bekijk het fragment van De Gelderlander hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge over eventueel aanvullende maatregelen: "De vraag is op welk moment dat nodig is" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: heftige beelden aanhouding 25-jarige Maher in NijmegenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: heftige beelden aanhouding 25-jarige Maher in Nijmegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen