Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (27 oktober)

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (27 oktober)

UPDATE: kijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge terug

Kijk hierboven op dinsdag 27 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Vanavond (dinsdag 27 oktober) zullen premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge om 19.00 uur een (korte) persconferentie geven. Hierin zullen de bewindslieden geen nieuwe maatregelen aankondigen, maar wel een strenge waarschuwing geven.

Oplopende besmettingscijfers
De afgelopen week zijn de besmettingscijfers opnieuw flink opgelopen in Nederland, zelfs tot boven de 10.000 positieve coronatests per dag. Het betekent dat het virus nog allerminst onder controle is in ons land, en dat het dus van groot belang is dat we ons aan de maatregelen houden. Mochten de cijfers de komende dagen nog verder oplopen, dan is een (zware) lockdown bijna onvermijdelijk.

Kijk hierboven op dinsdag 27 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Mark Rutte, van vrijdag 23 oktober, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie Mark Rutte</em> en Hugo de Jonge (27 oktober) UPDATE: kijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge terug Kijk hierboven op dinsdag 27 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Vanavond (dinsdag 27 oktober) zullen premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge om 19.00 uur een (korte) persconferentie geven. Hierin zullen de bewindslieden geen nieuwe maatregelen aankondigen, maar wel een strenge waarschuwing geven. Oplopende besmettingscijfersDe afgelopen week zijn de besmettingscijfers opnieuw flink opgelopen in Nederland, zelfs tot boven de 10.000 positieve coronatests per dag. Het betekent dat het virus nog allerminst onder controle is in ons land, en dat het dus van groot belang is dat we ons aan de maatregelen houden. Mochten de cijfers de komende dagen nog verder oplopen, dan is een (zware) lockdown bijna onvermijdelijk. Kijk hierboven op dinsdag 27 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Mark Rutte, van vrijdag 23 oktober, terugkijken. Bekijk ook Video: Mark Rutte waarschuwt voor "draconische maatregelen" bij oplopende besmettingen Bekijk deze video » Video: Mark Rutte herdenkt Franse leraar Samuel Paty Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (27 oktober)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (27 oktober) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen