LuckyTV: Arie Slob vermaakt zich prima in thuisquarantaine (video)

LuckyTV: Arie Slob vermaakt zich prima in thuisquarantaine (video)

Arie Slob zit sinds maandag in thuisquarantaine, nadat een van zijn medewerkers besmet bleek te zijn met het coronavirus. LuckyTV dook in het onderwerp en maakte een video waaruit blijkt dat de minister het helemaal niet zo erg te vindt om thuis te zitten: "Zo'n quarantaine biedt ook wel mogelijkheden, ik hoef bijvoorbeeld geen broek meer aan." Bekijk het fragment van LuckyTV hieronder.

LuckyTV: <em>Arie Slob</em> vermaakt zich prima in thuisquarantaine (video) Arie Slob zit sinds maandag in thuisquarantaine, nadat een van zijn medewerkers besmet bleek te zijn met het coronavirus. LuckyTV dook in het onderwerp en maakte een video waaruit blijkt dat de minister het helemaal niet zo erg te vindt om thuis te zitten: "Zo'n quarantaine biedt ook wel mogelijkheden, ik hoef bijvoorbeeld geen broek meer aan." Bekijk het fragment van LuckyTV hieronder. Bekijk ook Video: Arie Slob verlaat debat en gaat in quarantaine vanwege coronabesmetting medewerker Bekijk deze video »
TV :
LuckyTV: Arie Slob vermaakt zich prima in thuisquarantaine (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Arie Slob vermaakt zich prima in thuisquarantaine (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen