Zien: tientallen mensen protesteren tegen Emmanuel Macron in Israël

Zien: tientallen mensen protesteren tegen Emmanuel Macron in Israël

Tientallen mensen protesteerden dinsdag voor de Franse ambassade in Tel Aviv en in Gazastad tegen de Franse steun voor de publicatie van karikaturen van de profeet Mohammed. De Franse president Emmanuel Macron liet in een reactie op de onthoofding van een leraar weten dat hij achter de publicaties staat.

Bekijk de video van het AD hieronder:

Zien: tientallen mensen protesteren tegen <em>Emmanuel Macron</em> in Israël Tientallen mensen protesteerden dinsdag voor de Franse ambassade in Tel Aviv en in Gazastad tegen de Franse steun voor de publicatie van karikaturen van de profeet Mohammed. De Franse president Emmanuel Macron liet in een reactie op de onthoofding van een leraar weten dat hij achter de publicaties staat. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Herdenking voor onthoofde Franse leraar Samuel Paty: bekijk aangrijpende beelden Bekijk deze video » Turkse president Erdogan beledigt Macron, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders aangevallen in Turkse krant, omschreven als "gezicht van racisme" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: tientallen mensen protesteren tegen Emmanuel Macron in IsraëlJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: tientallen mensen protesteren tegen Emmanuel Macron in Israël of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen