Ravage in huis na blikseminslag, bekijk hier de beelden (video)

Ravage in huis na blikseminslag, bekijk hier de beelden (video)

In de nacht van dinsdag op woensdag trok een hevige onweersbui over de regio Den Haag. Op verschillende plekken sloeg de bliksem in en bewoners zijn zich rot geschrokken. In deze video van De Telegraaf zie je hoe groot de ravage is en hoor je reacties van buurtbewoners.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

Ravage in huis na <em>blikseminslag</em>, bekijk hier de beelden (video) In de nacht van dinsdag op woensdag trok een hevige onweersbui over de regio Den Haag. Op verschillende plekken sloeg de bliksem in en bewoners zijn zich rot geschrokken. In deze video van De Telegraaf zie je hoe groot de ravage is en hoor je reacties van buurtbewoners. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook Bizarre beelden: Rotterdammers hebben huis al helemaal ingepakt met kerstverlichting Bekijk deze video » Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video) Bekijk deze video » Messenverbod Zaandam: bekijk hier de reactie van jongeren (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Ravage in huis na blikseminslag, bekijk hier de beelden (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ravage in huis na blikseminslag, bekijk hier de beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen