Takshow M: Piet de Visser en Sjoerd Mossou over Diego Maradona (video)

Takshow M: Piet de Visser en Sjoerd Mossou over Diego Maradona (video)

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 27 oktober. Je kan ook de hele uitzending van 27 oktober terugkijken. Ook kan je de beste fragmenten en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Meesterscout Piet de Visser was op zijn zachts gezegd niet blij dat Diego Maradona aan de drugs zat. Maar hij vertelde ook dat kritiek uiten op de Argentijnse superster niet gewaardeerd wordt in Argentinië. Hij ging in gesprek met Sjoerd Mossou.

Bekijk het fragment van Talkshow M hieronder. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Takshow M</em>: Piet de Visser en Sjoerd Mossou over <em>Diego Maradona</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 27 oktober. Je kan ook de hele uitzending van 27 oktober terugkijken. Ook kan je de beste fragmenten en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Meesterscout Piet de Visser was op zijn zachts gezegd niet blij dat Diego Maradona aan de drugs zat. Maar hij vertelde ook dat kritiek uiten op de Argentijnse superster niet gewaardeerd wordt in Argentinië. Hij ging in gesprek met Sjoerd Mossou. Bekijk het fragment van Talkshow M hieronder. Je kan alle uitzendingen en de beste fragmenten van Talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Help Nikkie de Jager de WIDM-pot te verdubbelen voor het KWF (video) Bekijk deze video » Dit is M gemist? Her Majesty en Tim Akkerman spelen Born in the USA (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Takshow M: Piet de Visser en Sjoerd Mossou over Diego Maradona (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Takshow M: Piet de Visser en Sjoerd Mossou over Diego Maradona (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen