Vanavond bij Op1: Mona Keijzer, Xander van der Wulp, Stef Bos en meer

Vanavond bij Op1: Mona Keijzer, Xander van der Wulp, Stef Bos en meer

Vanavond bij Op1:

  • Vanavond hielden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) een kort persmoment (in zijn geheel terug te kijken op Gids.tv waarin ze in zijn gegaan op het toenemend aantal coronabesmettingen. Viroloog Anne Wensing en politiek verslaggever Xander van der Wulp schuiven aan om de nieuwe coronacijfers te bespreken.
  • Stef Bos heeft een nieuw programma: Serenade van Stef. In dit programma bezoekt Stef mensen met bijzondere verhalen. En hij schrijft een lied voor hen. Stef vertelt er vanavond over bij Op1.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Mona Keijzer, Xander van der Wulp, Stef Bos en meer Vanavond bij Op1: Vanavond hielden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) een kort persmoment (in zijn geheel terug te kijken op Gids.tv waarin ze in zijn gegaan op het toenemend aantal coronabesmettingen. Viroloog Anne Wensing en politiek verslaggever Xander van der Wulp schuiven aan om de nieuwe coronacijfers te bespreken. Stef Bos heeft een nieuw programma: Serenade van Stef. In dit programma bezoekt Stef mensen met bijzondere verhalen. En hij schrijft een lied voor hen. Stef vertelt er vanavond over bij Op1. Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam moest vandaag voor de zoveelste keer de spoedeisende hulp sluiten, vanwege de toeloop van coronapatiënten. Net zoals veel mensen maakt hij zich zorgen over de ontwikkeling van het coronavirus. Marjon Moed is theatermaker. Sinds corona zit ze thuis zonder werk. En omdat dat niks voor haar is, helpt ze nu als buddy in het ziekenhuis. In Op1 vertelt ze vanavond waarom haar dat zoveel voldoening geeft. Ze hoopt hiermee anderen te inspireren hetzelfde te doen. Ook Marieke Koenen is te gast. Zij is initiatiefnemer van het buddyproject en OK-assistent. PresentatieOp1 wordt op disndag 27 oktober gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink. Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Jan Slagter steekt ouderen een hart onder de riem (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Maurice de Hond uit kritiek op het coronabeleid (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Mona Keijzer, Xander van der Wulp, Stef Bos en meer

  • Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam moest vandaag voor de zoveelste keer de spoedeisende hulp sluiten, vanwege de toeloop van coronapatiënten. Net zoals veel mensen maakt hij zich zorgen over de ontwikkeling van het coronavirus.
  • Marjon Moed is theatermaker. Sinds corona zit ze thuis zonder werk. En omdat dat niks voor haar is, helpt ze nu als buddy in het ziekenhuis. In Op1 vertelt ze vanavond waarom haar dat zoveel voldoening geeft. Ze hoopt hiermee anderen te inspireren hetzelfde te doen. Ook Marieke Koenen is te gast. Zij is initiatiefnemer van het buddyproject en OK-assistent.

Presentatie
Op1 wordt op disndag 27 oktober gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Mona Keijzer, Xander van der Wulp, Stef Bos en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV