Opsporing Verzocht gemist? 15-jarige Celine van Es vermist in Berghem

Opsporing Verzocht gemist? 15-jarige Celine van Es vermist in Berghem

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 27 oktober terugkijken.

De 15-jarige Celine van Es vertrok vrijdagavond 23 oktober van huis. Ze werd voor het laatst gezien diezelfde avond in de Schoolstraat, aan de rand van Oss. Haar familie en de politie maken zich ernstig zorgen over Celine’s welzijn.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? 15-jarige <em>Celine van Es</em> vermist in Berghem Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 27 oktober terugkijken. De 15-jarige Celine van Es vertrok vrijdagavond 23 oktober van huis. Ze werd voor het laatst gezien diezelfde avond in de Schoolstraat, aan de rand van Oss. Haar familie en de politie maken zich ernstig zorgen over Celine’s welzijn. De politie is ervan op de hoogte dat er berichten rondgaan dat Celine in Groningen zou zijn en/of onder dwang is meegenomen. Er wordt in dit onderzoek rekening gehouden met alle mogelijke omstandigheden en scenario’s, waaronder de genoemde mogelijkheden. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht gemist? 15-jarige Celine van Es vermist in Berghem

De politie is ervan op de hoogte dat er berichten rondgaan dat Celine in Groningen zou zijn en/of onder dwang is meegenomen. Er wordt in dit onderzoek rekening gehouden met alle mogelijke omstandigheden en scenario’s, waaronder de genoemde mogelijkheden.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? 15-jarige Celine van Es vermist in Berghem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen