Opsporing Verzocht: Moord Serdar Ay vermoedelijk vergissingsmoord (video)

Opsporing Verzocht: Moord Serdar Ay vermoedelijk vergissingsmoord (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 27 oktober terugkijken.

In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 oktober werd in Amsterdam Osdorp de 33-jarige Serdar Ay neergeschoten. Hij overleed een aantal uren later. De politie houdt er sterk rekening mee dat de daders van deze moord het op iemand anders hadden voorzien.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Moord Serdar Ay vermoedelijk vergissingsmoord (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 27 oktober terugkijken. In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 oktober werd in Amsterdam Osdorp de 33-jarige Serdar Ay neergeschoten. Hij overleed een aantal uren later. De politie houdt er sterk rekening mee dat de daders van deze moord het op iemand anders hadden voorzien. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Moord Serdar Ay vermoedelijk vergissingsmoord (video)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Moord Serdar Ay vermoedelijk vergissingsmoord (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen