Opsporing Verzocht: Dader steekincident Scheveningse Pier op de vlucht (video)

Opsporing Verzocht: Dader steekincident Scheveningse Pier op de vlucht (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Ondanks vier aanhoudingen is het steekincident bij de Scheveningse Pier, dat de 19-jarige Cennethson ‘ChuChu’ Janga op maandag 10 augustus het leven kostte, nog niet opgelost. De politie geeft de identiteit vrij van een 20-jarige Amsterdammer die van betrokkenheid wordt verdacht.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Dader steekincident Scheveningse Pier op de vlucht (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 27 oktober terugkijken. Ondanks vier aanhoudingen is het steekincident bij de Scheveningse Pier, dat de 19-jarige Cennethson ‘ChuChu’ Janga op maandag 10 augustus het leven kostte, nog niet opgelost. De politie geeft de identiteit vrij van een 20-jarige Amsterdammer die van betrokkenheid wordt verdacht. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Dader steekincident Scheveningse Pier op de vlucht (video)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Dader steekincident Scheveningse Pier op de vlucht (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen