Johan Derksen looft speler Atalanta: "Zo'n jongen is goud waard" (video)

Johan Derksen looft speler Atalanta: "Zo'n jongen is goud waard" (video)

Johan Derksen heeft lovende woorden over voor Marten de Roon, één van de Nederlanders in dienst bij Atalanta: "Ik vind zijn ontwikkeling spectaculair. Ik had nooit verwacht dat hij zich op dit niveau kon handhaven. Voor trainers is hij goud waard, maar het is geen Ajax-speler."

<em>Johan Derksen</em> looft speler <em>Atalanta</em>: &quot;Zo'n jongen is goud waard&quot; (video) Johan Derksen heeft lovende woorden over voor Marten de Roon, één van de Nederlanders in dienst bij Atalanta: "Ik vind zijn ontwikkeling spectaculair. Ik had nooit verwacht dat hij zich op dit niveau kon handhaven. Voor trainers is hij goud waard, maar het is geen Ajax-speler." Bekijk het fragment uit UEFA Champions League hierboven. Bekijk ook Veronica Inside gemist? Johan Derksen schrok van Ihattaren (video) Bekijk deze video » Veronica Inside: Jan Boskamp helemaal klaar met Johan Derksen (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen looft speler Atalanta: "Zo'n jongen is goud waard" (video)

Bekijk het fragment uit UEFA Champions League hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen looft speler Atalanta: "Zo'n jongen is goud waard" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen