Mona Keijzer in Op1: "De Jonge heeft geen verlenging aangekondigd" (video)

Mona Keijzer in Op1: "De Jonge heeft geen verlenging aangekondigd" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Mona Keijzer heeft bij Op1 het één en ander verduidelijkt aan het persmoment van dinsdag (die je kunt terugkijken op Gids.tv): "Hugo de Jonge heeft niet een verlenging van de maatregelen tot december afgekondigd. We blijven de R goed in de gaten houden. Het is niet zo dat we hebben gezegd: het blijft allemaal tot half december dicht."

<em>Mona Keijzer</em> in Op1: &quot;<em>De Jonge</em> heeft geen verlenging aangekondigd&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 27 oktober terugkijken. Mona Keijzer heeft bij Op1 het één en ander verduidelijkt aan het persmoment van dinsdag (die je kunt terugkijken op Gids.tv): "Hugo de Jonge heeft niet een verlenging van de maatregelen tot december afgekondigd. We blijven de R goed in de gaten houden. Het is niet zo dat we hebben gezegd: het blijft allemaal tot half december dicht." Bekijk het hele gesprek met Mona Keijzer hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mona Keijzer in Op1: "De Jonge heeft geen verlenging aangekondigd" (video)

Bekijk het hele gesprek met Mona Keijzer hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mona Keijzer in Op1: "De Jonge heeft geen verlenging aangekondigd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen