Jinek gemist? Glen Faria krijgt huilende collega's aan de telefoon

Jinek gemist? Glen Faria krijgt huilende collega's aan de telefoon

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Glen Faria vindt de 'light versie' van de lockdown eigenlijk nogal een 'heavy' versie voor zijn collega's: "Mensen zijn aan het solliciteren naar andere banen. Ik heb mensen huilend aan de telefoon gehad."

<em>Jinek</em> gemist? <em>Glen Faria</em> krijgt huilende collega's aan de telefoon Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken. Glen Faria vindt de 'light versie' van de lockdown eigenlijk nogal een 'heavy' versie voor zijn collega's: "Mensen zijn aan het solliciteren naar andere banen. Ik heb mensen huilend aan de telefoon gehad." Bekijk het hele gesprek met Glen Faria hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Glen Faria krijgt huilende collega's aan de telefoon

Bekijk het hele gesprek met Glen Faria hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Glen Faria krijgt huilende collega's aan de telefoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen