Jinek gemist? Lucille Werner over haar nieuwe politieke carrière (video)

Jinek gemist? Lucille Werner over haar nieuwe politieke carrière (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Lucille Werner bleek dinsdag de grote verrassing op de kieslijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Zij zat dinsdagavond bij Jinek om haar verhaal te vertellen.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Lucille Werner</em> over haar nieuwe politieke carrière (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken. Lucille Werner bleek dinsdag de grote verrassing op de kieslijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Zij zat dinsdagavond bij Jinek om haar verhaal te vertellen. Lucille is heel blij met de reacties: "Het is allemaal heel hartverwarmend. Ik heb er zo ongelofelijk veel zin in. Zelfs Mark Rutte belde mij op. Dat 'ie het zo ontzettend leuk vond dat ik dit ging doen." Hugo de JongeHugo de Jonge belde Werner dinsdagmiddag op, maar zij had zijn nummer niet in haar telefoon. Daarom nam ze niet op. Daar wilde De Jonge een stokje voor steken: "Ik luisterde mijn voicemail af. Dat was Hugo: Voordat ik je ga feliciteren, je mag iedereen wegdrukken, maar mij niet. Voor mij ben je dag en nacht beschikbaar!" Bekijk het hele gesprek met Lucille Werner hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Lucille Werner over haar nieuwe politieke carrière (video)

Lucille is heel blij met de reacties: "Het is allemaal heel hartverwarmend. Ik heb er zo ongelofelijk veel zin in. Zelfs Mark Rutte belde mij op. Dat 'ie het zo ontzettend leuk vond dat ik dit ging doen."

Hugo de Jonge
Hugo de Jonge belde Werner dinsdagmiddag op, maar zij had zijn nummer niet in haar telefoon. Daarom nam ze niet op. Daar wilde De Jonge een stokje voor steken: "Ik luisterde mijn voicemail af. Dat was Hugo: Voordat ik je ga feliciteren, je mag iedereen wegdrukken, maar mij niet. Voor mij ben je dag en nacht beschikbaar!"

Bekijk het hele gesprek met Lucille Werner hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Lucille Werner over haar nieuwe politieke carrière (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen