Slotaflevering Waar doen ze het van? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Waar doen ze het van? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Waar doen ze het van? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van 'Waar doen ze het van?', waarin gezinnen die moeten rondkomen van verschillende maandbudgetten een half jaar worden gevolgd. ZakenDe miljonairsfamilie Azimi gaat met vakantie naar Mexico, maar ze hebben ook net een nieuw pand gekocht. Lukt het vader Salar eindelijk om zich te focussen op zijn gezin of is hij alleen maar bezig met zijn zaken? Stoppen met rokenMarco en Joke geven een derde van hun weekbudget, namelijk 25 euro, uit aan tabak. Daar moet een einde aan komen. Ze gaan stoppen met roken. ZwangerBij de familie Geerts komt er een kostenpost bij, maar de zeven kinderen weten nog niet dat Annemarie zwanger is. De vraag is: zijn ze er blij mee? En gaat het Giovanna nu eindelijk lukken om de reis naar Italië te boeken? Heeft ze genoeg gespaard? Jinek: Multimiljonair Salar Azimi begon in asielzoekerscentrum, woont nu in kasteel Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering Waar doen ze het van? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is de laatste aflevering van 'Waar doen ze het van?', waarin gezinnen die moeten rondkomen van verschillende maandbudgetten een half jaar worden gevolgd.

Zaken
De miljonairsfamilie Azimi gaat met vakantie naar Mexico, maar ze hebben ook net een nieuw pand gekocht. Lukt het vader Salar eindelijk om zich te focussen op zijn gezin of is hij alleen maar bezig met zijn zaken?

Stoppen met roken
Marco en Joke geven een derde van hun weekbudget, namelijk 25 euro, uit aan tabak. Daar moet een einde aan komen. Ze gaan stoppen met roken.

Zwanger
Bij de familie Geerts komt er een kostenpost bij, maar de zeven kinderen weten nog niet dat Annemarie zwanger is. De vraag is: zijn ze er blij mee? En gaat het Giovanna nu eindelijk lukken om de reis naar Italië te boeken? Heeft ze genoeg gespaard?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar doen ze het van?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Waar doen ze het van? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier