LuckyTV: Rob Jetten zit in quarantaine lekker te gamen, negeert belletje Pia Dijkstra

LuckyTV: Rob Jetten zit in quarantaine lekker te gamen, negeert belletje Pia Dijkstra

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Rob Jetten van D66 heeft bekendgemaakt dat hij is besmet met het coronavirus, daarom zit de politicus thuis in quarantaine. In LuvkyTV is te zien dat hij zich prima vermaakt. Hij heeft zelfs geen tijd (of geen zin) in een belletje van Pia Dijkstra, als hij lekker aan het gamen is…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Rob Jetten zit in quarantaine lekker te gamen, negeert belletje Pia Dijkstra Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken. Bekijk ook Rob Jetten onthult: zo kreeg ik corona (video) Bekijk deze video » Rob Jetten van D66 heeft bekendgemaakt dat hij is besmet met het coronavirus, daarom zit de politicus thuis in quarantaine. In LuvkyTV is te zien dat hij zich prima vermaakt. Hij heeft zelfs geen tijd (of geen zin) in een belletje van Pia Dijkstra, als hij lekker aan het gamen is… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV: Rob Jetten zit in quarantaine lekker te gamen, negeert belletje Pia Dijkstra


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Rob Jetten zit in quarantaine lekker te gamen, negeert belletje Pia Dijkstra of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier