Zien: Farmers Defence Force bezoekt met corona besmette Rob Jetten (D66) thuis

Zien: Farmers Defence Force bezoekt met corona besmette Rob Jetten (D66) thuis

Rob Jetten zit thuis in quarantaine omdat de D66-politicus besmet is met het coronavirus. En hij kreeg nogal onverwacht en opmerkelijk bezoek van de boerenactiegroep Farmers Defence Force.

Boeren wensen Jetten beterschap met voedselpakket
De boeren wilden Jetten beterschap wensen en brachten hem een pakket met gezond voedsel op zijn thuisadres. Een sympathiek gebaar, maar in Goedemorgen Nederland wordt wel de vraag gesteld of het gepast is dat de boerenactiegroep Jetten thuis bezoekt…

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder, hierboven kun je de reactie van Jetten lezen. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Farmers Defence Force bezoekt met corona besmette <em>Rob Jetten</em> (D66) thuis Rob Jetten zit thuis in quarantaine omdat de D66-politicus besmet is met het coronavirus. En hij kreeg nogal onverwacht en opmerkelijk bezoek van de boerenactiegroep Farmers Defence Force. Bekijk ook Rob Jetten onthult: zo kreeg ik corona (video) Bekijk deze video » Boeren wensen Jetten beterschap met voedselpakketDe boeren wilden Jetten beterschap wensen en brachten hem een pakket met gezond voedsel op zijn thuisadres. Een sympathiek gebaar, maar in Goedemorgen Nederland wordt wel de vraag gesteld of het gepast is dat de boerenactiegroep Jetten thuis bezoekt… View this post on Instagram A post shared by Rob Jetten (@jettenrob) Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder, hierboven kun je de reactie van Jetten lezen. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rob Jetten aangepakt in Jinek: "Wat is de strategie? U zit toch in het kabinet?" Bekijk deze video » LuckyTV: Rob Jetten zit in quarantaine lekker te gamen, negeert belletje Pia Dijkstra Bekijk deze video »
TV :
Zien: Farmers Defence Force bezoekt met corona besmette Rob Jetten (D66) thuisCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Farmers Defence Force bezoekt met corona besmette Rob Jetten (D66) thuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen