Jinek: Nieuwe CDA-politicus Lucille Werner wil in beleid niemand buitensluiten

Jinek: Nieuwe CDA-politicus Lucille Werner wil in beleid niemand buitensluiten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Lucille Werner heeft grote politieke ambities en gaat aan de slag bij het CDA. “Nu heb ik de ambitie om directer te kunnen beïnvloeden en daarom wil ik het doen”, vertelt de presentatrice bij Jinek. “Dat in ieder beleid ik in eerste instantie denk: is dit divers genoeg en is dit inclusief voor iedereen? Sluiten we hiermee niemand buiten? Dat is mijn ambitie.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Nieuwe CDA-politicus Lucille Werner wil in beleid niemand buitensluiten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken. Bekijk ook Video: Pieter Omtzigt emotioneel na vraag Lucille Werner over zijn dochters Bekijk deze video » Lucille Werner heeft grote politieke ambities en gaat aan de slag bij het CDA. “Nu heb ik de ambitie om directer te kunnen beïnvloeden en daarom wil ik het doen”, vertelt de presentatrice bij Jinek. “Dat in ieder beleid ik in eerste instantie denk: is dit divers genoeg en is dit inclusief voor iedereen? Sluiten we hiermee niemand buiten? Dat is mijn ambitie.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Nieuwe CDA-politicus Lucille Werner wil in beleid niemand buitensluitenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Nieuwe CDA-politicus Lucille Werner wil in beleid niemand buitensluiten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen