Jinek gemist? ‘Mark Rutte verrassend goed in leiden van corona-persmoment’

Jinek gemist? ‘Mark Rutte verrassend goed in leiden van corona-persmoment’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Premier Mark Rutte leidde zelf het persmoment, dat dinsdag was ingelast in verband met de coronacrisis. Marieke van de Zilver en Lilian Marijnissen bespreken bij Jinek dit persmoment, en wat onder meer opviel was dat Rutte zelf ‘perschef’ speelde en de touwtjes stevig in eigen hand hield. Volgens Eva Jinek deed hij dit ‘verrassend goed’.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? ‘Mark Rutte verrassend goed in leiden van corona-persmoment’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken. Bekijk ook Bekijk hier de samenvatting van het persmoment van Mark Rutte (video) Bekijk deze video » Premier Mark Rutte leidde zelf het persmoment, dat dinsdag was ingelast in verband met de coronacrisis. Marieke van de Zilver en Lilian Marijnissen bespreken bij Jinek dit persmoment, en wat onder meer opviel was dat Rutte zelf ‘perschef’ speelde en de touwtjes stevig in eigen hand hield. Volgens Eva Jinek deed hij dit ‘verrassend goed’. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? ‘Mark Rutte verrassend goed in leiden van corona-persmoment’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? ‘Mark Rutte verrassend goed in leiden van corona-persmoment’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen