Jinek: Marleen vertelt in Over Winnaars over het wonder dat ze nog leeft

Jinek: Marleen vertelt in Over Winnaars over het wonder dat ze nog leeft

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken.

In het nieuwe programma Over Winnaars vertellen mensen hoe zij leven met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte. Marleen deelt alvast haar verhaal bij Jinek, door een zeldzame aandoening verloor ze aan het einde van haar zwangerschap beide benen en haar ongeboren kind, ook kreeg ze een levertransplantatie. “Wat haar lichaam heeft meegemaakt is gewoon krankzinnig”, zegt Jamai. “De spirit, enorme levenslust en de positiviteit dat vind ik zo inspirerend van Marleen.”

Bekijk het fragment van Marleen bij Jinek in de video hieronder.

Het nieuwe programma Over Winnaars is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 21.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Over Winnaars terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Marleen vertelt in <em>Over Winnaars</em> over het wonder dat ze nog leeft Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken. Bekijk ook Over Winnaars: Sarah gaat samen met Jamai naar Las Vegas, naar Hans Klok (video) Bekijk deze video » In het nieuwe programma Over Winnaars vertellen mensen hoe zij leven met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte. Marleen deelt alvast haar verhaal bij Jinek, door een zeldzame aandoening verloor ze aan het einde van haar zwangerschap beide benen en haar ongeboren kind, ook kreeg ze een levertransplantatie. “Wat haar lichaam heeft meegemaakt is gewoon krankzinnig”, zegt Jamai. “De spirit, enorme levenslust en de positiviteit dat vind ik zo inspirerend van Marleen.” Bekijk het fragment van Marleen bij Jinek in de video hieronder. Het nieuwe programma Over Winnaars is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 21.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Over Winnaars terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Marleen vertelt in Over Winnaars over het wonder dat ze nog leeftCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Marleen vertelt in Over Winnaars over het wonder dat ze nog leeft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen