Jinek gemist? Glen Faria en Kenny B zingen live Niet Boos Zijn

Jinek gemist? Glen Faria en Kenny B zingen live Niet Boos Zijn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken.

Glen Faria en Kenny B waren te gast bij Jinek. Zij zongen live aan tafel hun nieuwe single Niet Boos Zijn. Hiermee willen vooral de boodschap de wereld in brengen om het hoofd omhoog te houden en vooruit te kijken naar de toekomst.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Glen Faria en Kenny B zingen live <em>Niet Boos Zijn</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 27 oktober. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 27 oktober terugkijken. Bekijk ook ZIEN: Glen Faria en zoon Jaïr zingen Terug Naar Nu live bij Radio 1 Bekijk deze video » Glen Faria en Kenny B waren te gast bij Jinek. Zij zongen live aan tafel hun nieuwe single Niet Boos Zijn. Hiermee willen vooral de boodschap de wereld in brengen om het hoofd omhoog te houden en vooruit te kijken naar de toekomst. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Glen Faria en Kenny B zingen live Niet Boos ZijnPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Glen Faria en Kenny B zingen live Niet Boos Zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen